Overflatebehandling

STORT UTVALG  AV  OVERFLATEBEHANDLING

Lakkerte gulv er erstattet med en bedre løsning som herdet hardvoksolje i alle farger overflatebehandling, dette tåler søl av rødvin og annet og har en enkel vedlikeholds syklus og med oppfriskning på 4 år. Dette gjør det mulig å holde et gulv meget pent bestandig, noe du ikke kan gjøre med lakkerte gulv uten å renovere det fullstendig.

Gulvplassen AS er sertifisert spesialist på overflatebehandling som et eget yrkesområde.

Hvis ønskelig kan overflatebehandlingen lages manuelt etter tregulvene er montert, dette gjøres med maskiner som gir det perfekte resultat hvor man har kontroll på hver kvadratmeter for en god behandling og et perfekt resultat.

Vi har satset mye på overfatebehandling. Når det lages kvalitetsgulv er det like viktig med kvalitet på overflaten. Vi har tre instanser som lager mange typer overflater, så du kan velge nesten hva du ønsker, Lakk, Hardwaxolje, Hardolje, olje, også alle med farger. Vi bruker Hardwaxolje som hovedprodukt fra OSMO i Tyskland. Dette er høy standard med også design varianter ved våres produksjoner. Sistnevnte er meget slitesterk og god mot søl. Gulvplassen AS lager også overflater i proff kvalitet med Osmo hardwaxolje etter gulvet er montert og rengjort. Dette er proff utførelse med flere kombinasjoner som gjør gulvet meget resistent mot rødvin og annet .

Det legges stor vekt på overflatebehandling både håndlaget og fabrikklaget.

Gulvplassen AS lager spesialfarger etter design og leverer fargeprøver.

Gulvplassen  AS tilbyr også vedlikehold etter avtale.

Det er mye å velge her og det letteste er å ringe oss for nærmere forklaring på den overflate du ønsker, vi kan også sende prøver til deg.

Matt, Silkematt,
Blank

Polert, matt,
Silkematt, Blank

Pigmentert farge oljewax

Hardwax  1 eller 2 strøk